Samenspelen met blokfluitensemble Huismuziek Delft

Wilde je altijd al eens in een orkest spelen, en heb je enige ervaring met een strijkinstrument of houten blaasinstrument? Dan kun je op zondag 30 april (14.30-15.30 uur) in het Dorpshuis Fort Vreeswijk meedoen aan een workshop van Blokfluitensemble Huismuziek Delft. Samen met het ensemble spelen de deelnemers eenvoudige meerstemmige muziek. Deelname aan de workshop kost € 5,-. Aanmelden kan tot en met zondag 9 april via het e-mailadres: info@fortvreeswijk.nl. Vermeld bij aanmelding s.v.p. welk instrument je bespeelt.

Na afloop van de workshop verzorgt het ensemble een optreden. Dit optreden is van 16.00 tot 17.00 uur. De entree voor dat optreden bedraagt € 2,-. Vooraf aanmelden is daarvoor niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Blokfluitensemble Huismuziek Delft
Het blokfluitensemble Huismuziek Delft bestaat uit 14 gevorderde blokfluitisten. Ze spelen op verschillende blokfluiten: sopranino, sopraan, alt, tenor, bas, grootbas en sub-bas. Het ensemble wordt geleid door Stieneke Kamp. Het brede repertoire varieert van muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok tot hedendaagse composities en wereldmuziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk